"You never know what life is like untill you have lived it" - Marilyn Monroe










"Dunia tidak akan menghargai seribu kebaikan yang kamu lakukan tetapi akan mengkritik satu keburukan yang kamu lakukan"

Thats how life is. Aku hanya mencipta duniaku sendiri. Biarkan apa kata mereka. Pedulikan.


RECENT STORIES



NEXT!
Sunday at 1:47 PM
Heyyyyyyyyyy!

Excited tak utk next story kahkah! ke aku ja yg selalu gigih hmmm? haha. ok sambung eh, so lepas wish birthday tu tkdak something special ka menda ka apa yg berlaku en life cem besa ja haa. then minggu balik tu kut ((refer post lama 'stayed up late')) bila dia exposed his feeling tu i still not available. i still lgi dgn ex i. so i know his broke into pieces and mmg yes. i can see it yg dia broken giler, eh yeke? klau tnya dia sekarang dia tkkan mengaku dah aaa *insert roll eyes emoji* hahaha. i ckap la kenapa dia luah juga sedangkan dia mmg tahu i tak available. then dia ckp saja jaa bagitau sesiap sebab takut nnti terlepas klau i dah available. lol. then i pun haa tkpalaa. i sebenarnya mcam mana eh maybe i ada kut perasaan tu haaa hahaha. well 1years kami kawan. tpi tahla mmg centu la hakikat. plus my ex dah layan i mcam sampah. i dah jadi tawar hati.........yala kau, tahan sbb sayang ja haa and dah ckup oneyear. thatswhy tahan. tpi dia yg suka buat salah! I dah jaga sehabis baik. dahtu i salah gak ka bila i dah tawar hati dgn dia? haa. tkpalah. after that luah perasaan i was quite shy to see him! HAHAHA tpi dia suka menyakat! lagi i malu lgi seronok dia sakat haa. benci. hahaha. next week pulak tu rasanya i pun putus dgn ex i. i igt lagi haritu hari jumaat. then sabtu ada kelas tambahan. prgi kelas dengan mata bengkak haa. dia datang duduk depan i, time tu pulak i asyik termenung. hahahaha i sedar dia ada perati i! lol ini bukan perasan okay mmg betul lah! hahahaha. i pun tak ckap bnyk sgt haritu. bnyk letak kepala atas meja ja huhu tengah frust ni jangan la kacau hahah. balik tu dia pun tanya i ok bagai hah mende la kan taktik je. i rasa dalam tengah malam centu i terima dia.....i ckap jgn igt i terima dia sbb i nak lupakan my ex. walaupun perasaan dkt dia kabur kabur lagi. i terima dia sbb perasaan i dgn myex dah mati. so i accept him to bright up my world back and yes he did it untill now. i hope it will last. sekarang baru 10month. jauh. but one week after we declare, ive been told by my friends his DARK side of his life. omg.............dengar tu i just berdebar je. huhu. balik rumah baru nangis sobsobs. i chat dia moody moody then he asked me why cs ive never been like this. i pun asking him for the truth. and yes............its all truth. dia pun mcam kecewa dia baru dpt i tgok2 i dapat tahu ni. then i positif je. itu darkside sebelum dia dgn i. everyone can changed kan. i pun terima dia seadanya. tpi betullah he totally changed when he with me. walaupun baru baru lgi i can see yg dia serius dgn i. and dia kan, kuat jeles tauu :')))) i comunicate skit dgn org lain dia dah xnak ckap dgn i. hahaha. act our relay was silent. dia tak agreed senanya tpi dah i request dia redo je. dia tak agreed sbb dia nk org tahu i dia punya haha dia taknak orang kacau i. ahaha. tpi tulah. classmate mmg semua wonder kenapa dia semakin hari semakin rapat dgn i selalu mai meja i selalu itu ini haha. bila lama lama org sendiri dapat tangkap. tpi kmi still diam ja. mcam yg  mana tahu pun diam ja. tpi  both of us mmg nampak kata rapat giler! Hahaha.kalau nak cerita ni kan mmg tak habis :') hmm so nnti lah sambung lgi. haha bye!

You are the one who choose to be happy or to be sad ;)
xoxo,M






← O L D E R P O S T
N E W E R P O S T →






© 2013 - Layout created by Fluerica.
-Thankyou-