"You never know what life is like untill you have lived it" - Marilyn Monroe










"Dunia tidak akan menghargai seribu kebaikan yang kamu lakukan tetapi akan mengkritik satu keburukan yang kamu lakukan"

Thats how life is. Aku hanya mencipta duniaku sendiri. Biarkan apa kata mereka. Pedulikan.


RECENT STORIES



NEW CHAPTER WITH ANOTHER PEOPLE?
Friday at 11:25 PM
uhm hi?

welcome back! hahaha, new life? uhm i think. omg! actually its has been loooooooong time since i updt my previous chapter of my life right? hahaha. uhm yes, ive start my new chapter of my life from 10APR 2016. wht do u think? i broke up with my so call exboyfriend on 9APR do ! hahaha. ye tahu nampak kejam dan nampak mcam i dah pasang lagi sorang sebelum i break up kan? but its a NO! i tak pasang pun gais. dont get me wrong plis. walaupun 'dia' mmg buat i mcam sampah tpi i tak pasang dua behind him! so let me clear awak awak punya mindset ehh. actually yg dengan i sekarang ni dia classmate i. i know him 2015. time form4, act dia budak baru. mula tu mmg takrapat gilerrrrrrrr! hahahah then entah cemana we both get to know each otherr. hes quite good dgn i, lol. but dia ada girlfriend at that time, so do i kan. kami mmg takdak la chat cintan cintun belakang makwe pakwe memasing. just dkt sekolah je. well classmate kan? comunicate centu ah. amboi tkkan dkt sekolah pun ko nak menyombong although dgn classmate sendiri, ah tipu ah klau yg ckp loyal smpai tak comunicate dgn classmate, blurghh. then kami mmg rapat centu2 jalaa, help each other klau tkfaham, copying each other works! kahkah. so i literally get to know him dah setahun. then naik la form5 ni mmg dah sah sah ah still sekelas rightt. hahaha. rapat mcam biasa ja. but naik f5 ni i rasa dia singlee. dia just play arnd dgn girl ja. flirt situ flirt sini. i title kan dia as playboy je. yala couple dgn perempuan tu kejap perempuan ni kejap enn. ko ghase? ahahah. but back then, in March dia ada ask i utk buat kek batik oreo. actually, in f4 i masuk competition dgn kwan2 i. so buat testimoni kasi satu kelas. and heeee really really love it untill suruh i buat lgi then asyik tuntut jee memanjang. so one day ni i buat la kek kt dia and ask him to pick it up at my house since my friend already showed him where is my house hmmm, takleh harap punya kawan hahah. so balik tu dia pun cakap la thanks bagai semua. sebenarnya i tak ingt sgt lol! bila yg dia luah perasaan dia. sama ada malam dia amik kek tu atau besoknya. time tu i dgn ex i pun dah terumbang ambing haaa, both of us stayed up latee. then dia tetiba ckp yg dia ada something special nk gitaw tapi malu. so i pun mcam 'sejak bila tah hg pndai malu dgn aku!' then blablabla i terus straight dkt dia 'yg hg suka dkt aku?' hahaha dia terus terkejut and ckp nk tidur! lol. i pun hmm, takcaya sbb dia suka mainkan i suka melawak kasar, plus i know him! i know yg dia flirt merata. no wonder klau dgn i pun. i mmg 100% takcaya siap ckp dia buat april fool lgi dkt i. hmmm, before jadi luah perasaan ni both of us kt stay hostel. then one day birthday dia. i tkwish. saja ja kahkah! then dia mcam acah merajuk ah ckp i lupa bgai. i pun ckp mana ada aku nk jadi lastwisher! hahahahaha weh kononnyyyaaaaaaaa padahal! patu dia pun ha baikk nah amik nmber aku mlam ni call. no excuse. i pun haih layankan jee.........

to be continued.........bye

Move on is the best way to get out from your dark life! ;)

xoxo.M






← O L D E R P O S T
N E W E R P O S T →






© 2013 - Layout created by Fluerica.
-Thankyou-