"You never know what life is like untill you have lived it" - Marilyn Monroe










"Dunia tidak akan menghargai seribu kebaikan yang kamu lakukan tetapi akan mengkritik satu keburukan yang kamu lakukan"

Thats how life is. Aku hanya mencipta duniaku sendiri. Biarkan apa kata mereka. Pedulikan.


RECENT STORIES



sayang
Friday at 9:43 PM
hai gais! salam ramadhan.

as usually...........but today nak cerita apa eh? ive no idea actually but still nak cerita, tak salah kan? huhu. okaylah i cerita abt him. where should i start? hahaha, ok start with his perangai. he is someone yang kuat sgt jeles even if im tweeting with his friend urm repeat HIS FRIEND. if tgh chat and tetiba dia moody moody tu dah tahu sgtlah kenapa haha mesti ada something wrong lah. so mmg boleh tangkap, haha even dekat sekolah pun dia jeles i rapat dgn classmate lain, inikan pulak in social media . hahaha tapi i tak kisah pun dia nk jeles, by that i know he loves me soo much! hikhik so dua hari lepas centu kami gaduh, sebabnya dia main game tak ingt dunia. tak i get angry bcs that night i wasnt sleepy and i didnt want to sleep so i was waiting for him to end his game after onehour he text me and told me that he had done so i asked when will him continue and guess what he said "nak sambung la ni" dahtu terus tinggal lastseen. like what?! i was waiting for u man, terus jadi berangin haa kita ni. and i retweet la someone tweet that said "klau ada awek utk isi kekosongan ja, kau mmg anjing" soooooooooo dia pun terasa lah with that dia ckp "cakap jala i anjing, taksusah pun" i mcam WHAT? kenapa nak terasa i didnt meant for him pun that tweet. nk terasa lebih2 pulak dia ekele, its just reminder ja supaya dia tak anggap i ni just to fill his emptiness sekali tgok dia makan dalam pulak. hahaha, so mencetuslah pergaduhannya disitu. jadi jugak lah scene airmata tu kan well me being so manja kahkah. malam tu gaduh and i tidur centu ja besok chat pun i reply dingin, mana taknya dia sgt menghampakan i dgn ayat2 dia hmmm cedih hahaha. so lastly dia pujuk gak :p kononnya "sayang sgt2" hehehe :p so sekarang dah baik! gitu jelah gaduhnye. so entry ni sebenarnya nk cerita abt what? lol mcam merepek kan, takpalah tq for those yg sabar baca haha.

tolerate with each other, things get better

xoxo, M






← O L D E R P O S T






© 2013 - Layout created by Fluerica.
-Thankyou-