"You never know what life is like untill you have lived it" - Marilyn Monroe










"Dunia tidak akan menghargai seribu kebaikan yang kamu lakukan tetapi akan mengkritik satu keburukan yang kamu lakukan"

Thats how life is. Aku hanya mencipta duniaku sendiri. Biarkan apa kata mereka. Pedulikan.


RECENT STORIES



sayang
Friday at 9:43 PM
hai gais! salam ramadhan.

as usually...........but today nak cerita apa eh? ive no idea actually but still nak cerita, tak salah kan? huhu. okaylah i cerita abt him. where should i start? hahaha, ok start with his perangai. he is someone yang kuat sgt jeles even if im tweeting with his friend urm repeat HIS FRIEND. if tgh chat and tetiba dia moody moody tu dah tahu sgtlah kenapa haha mesti ada something wrong lah. so mmg boleh tangkap, haha even dekat sekolah pun dia jeles i rapat dgn classmate lain, inikan pulak in social media . hahaha tapi i tak kisah pun dia nk jeles, by that i know he loves me soo much! hikhik so dua hari lepas centu kami gaduh, sebabnya dia main game tak ingt dunia. tak i get angry bcs that night i wasnt sleepy and i didnt want to sleep so i was waiting for him to end his game after onehour he text me and told me that he had done so i asked when will him continue and guess what he said "nak sambung la ni" dahtu terus tinggal lastseen. like what?! i was waiting for u man, terus jadi berangin haa kita ni. and i retweet la someone tweet that said "klau ada awek utk isi kekosongan ja, kau mmg anjing" soooooooooo dia pun terasa lah with that dia ckp "cakap jala i anjing, taksusah pun" i mcam WHAT? kenapa nak terasa i didnt meant for him pun that tweet. nk terasa lebih2 pulak dia ekele, its just reminder ja supaya dia tak anggap i ni just to fill his emptiness sekali tgok dia makan dalam pulak. hahaha, so mencetuslah pergaduhannya disitu. jadi jugak lah scene airmata tu kan well me being so manja kahkah. malam tu gaduh and i tidur centu ja besok chat pun i reply dingin, mana taknya dia sgt menghampakan i dgn ayat2 dia hmmm cedih hahaha. so lastly dia pujuk gak :p kononnya "sayang sgt2" hehehe :p so sekarang dah baik! gitu jelah gaduhnye. so entry ni sebenarnya nk cerita abt what? lol mcam merepek kan, takpalah tq for those yg sabar baca haha.

tolerate with each other, things get better

xoxo, M



NEXT!
Sunday at 1:47 PM
Heyyyyyyyyyy!

Excited tak utk next story kahkah! ke aku ja yg selalu gigih hmmm? haha. ok sambung eh, so lepas wish birthday tu tkdak something special ka menda ka apa yg berlaku en life cem besa ja haa. then minggu balik tu kut ((refer post lama 'stayed up late')) bila dia exposed his feeling tu i still not available. i still lgi dgn ex i. so i know his broke into pieces and mmg yes. i can see it yg dia broken giler, eh yeke? klau tnya dia sekarang dia tkkan mengaku dah aaa *insert roll eyes emoji* hahaha. i ckap la kenapa dia luah juga sedangkan dia mmg tahu i tak available. then dia ckp saja jaa bagitau sesiap sebab takut nnti terlepas klau i dah available. lol. then i pun haa tkpalaa. i sebenarnya mcam mana eh maybe i ada kut perasaan tu haaa hahaha. well 1years kami kawan. tpi tahla mmg centu la hakikat. plus my ex dah layan i mcam sampah. i dah jadi tawar hati.........yala kau, tahan sbb sayang ja haa and dah ckup oneyear. thatswhy tahan. tpi dia yg suka buat salah! I dah jaga sehabis baik. dahtu i salah gak ka bila i dah tawar hati dgn dia? haa. tkpalah. after that luah perasaan i was quite shy to see him! HAHAHA tpi dia suka menyakat! lagi i malu lgi seronok dia sakat haa. benci. hahaha. next week pulak tu rasanya i pun putus dgn ex i. i igt lagi haritu hari jumaat. then sabtu ada kelas tambahan. prgi kelas dengan mata bengkak haa. dia datang duduk depan i, time tu pulak i asyik termenung. hahahaha i sedar dia ada perati i! lol ini bukan perasan okay mmg betul lah! hahahaha. i pun tak ckap bnyk sgt haritu. bnyk letak kepala atas meja ja huhu tengah frust ni jangan la kacau hahah. balik tu dia pun tanya i ok bagai hah mende la kan taktik je. i rasa dalam tengah malam centu i terima dia.....i ckap jgn igt i terima dia sbb i nak lupakan my ex. walaupun perasaan dkt dia kabur kabur lagi. i terima dia sbb perasaan i dgn myex dah mati. so i accept him to bright up my world back and yes he did it untill now. i hope it will last. sekarang baru 10month. jauh. but one week after we declare, ive been told by my friends his DARK side of his life. omg.............dengar tu i just berdebar je. huhu. balik rumah baru nangis sobsobs. i chat dia moody moody then he asked me why cs ive never been like this. i pun asking him for the truth. and yes............its all truth. dia pun mcam kecewa dia baru dpt i tgok2 i dapat tahu ni. then i positif je. itu darkside sebelum dia dgn i. everyone can changed kan. i pun terima dia seadanya. tpi betullah he totally changed when he with me. walaupun baru baru lgi i can see yg dia serius dgn i. and dia kan, kuat jeles tauu :')))) i comunicate skit dgn org lain dia dah xnak ckap dgn i. hahaha. act our relay was silent. dia tak agreed senanya tpi dah i request dia redo je. dia tak agreed sbb dia nk org tahu i dia punya haha dia taknak orang kacau i. ahaha. tpi tulah. classmate mmg semua wonder kenapa dia semakin hari semakin rapat dgn i selalu mai meja i selalu itu ini haha. bila lama lama org sendiri dapat tangkap. tpi kmi still diam ja. mcam yg  mana tahu pun diam ja. tpi  both of us mmg nampak kata rapat giler! Hahaha.kalau nak cerita ni kan mmg tak habis :') hmm so nnti lah sambung lgi. haha bye!

You are the one who choose to be happy or to be sad ;)
xoxo,M






← O L D E R P O S T






© 2013 - Layout created by Fluerica.
-Thankyou-