"You never know what life is like untill you have lived it" - Marilyn Monroe










"Dunia tidak akan menghargai seribu kebaikan yang kamu lakukan tetapi akan mengkritik satu keburukan yang kamu lakukan"

Thats how life is. Aku hanya mencipta duniaku sendiri. Biarkan apa kata mereka. Pedulikan.


RECENT STORIES



Him
Saturday at 10:53 AM
Morning guys.

Meh aku nk cerita macam mana aku tewas. Tahun lepas cuti pertengahan tahun bulan 5-6 tu kan. Aku tetiba dpt satu wasap dri sorang laki ni. Seriously aku rasa macam "wow, kenapakah" hahah. Yalah dulu mmg duk contact tpi time tu aku form1 dia form2. Zaman jahiliah. dia pernah mntak nak jadi "lebih dari kawan" dah time tu. Well, aku yg dungu pasal cinta ni dan takut utk bercinta tolak lah kan. Haha. Time form1 tu dah last year dah. Naik form2 still contact smpai bulan berapa tah dalam awal tahun ja kut then lost contact. Dia nk Pmr kan. Dhtu phone dia rosak. So time cuti penggal tahun lepas la dia cari aku balik aw aw hahahaha kan cuti sekolah so org tu holiday la kan kat sabah jauh nun disana tu. Hahaha. Aku yg lifeless dkt rumah . Fifth of June, dia mntak lgi nk jadi "lebih dri kawan" and I was, I'm not loving you how can I accept you? And I have a shit war named PT3 to faced. So, I decided to accept him after my Pt3. But well you know? Kalau dah contact hari hari otp selalu mestilah aku dah jatuhhh haha. Aku tak sedar bila aku jatuh dkt dia. Aku tak sedar. Aku ni mmg noob gila ah abt this yalakan first la wey. Hahahaha. Belum sempat habis pt3 aku dah terima dia sepenuh hati. Haha. First time jumpa? Ok first time jumpa dkt sekolah dia. time tu aku ada competition. Tkmau cerita first time jumpa sbb lawak. hahahaha. And first time date dkt ...... buka puasa sama sama hehe. Then my life day by day was full with him. Gaduh tu takyah cakap ah berapa kali gaduh. Hahah. Aku anggap gaduh tu normal! Amboi bnyk cntik nak bahagiaaa ja mestilah kena ada naik turun baru menarik! Ya dak? Hahaha. Then tahun ni dia Spm. Quite busy. But i dont mind. Its for his future. Need to do the best. Dahtu next year aku pula Spm. Lepas tu dua dua free! Yes. Hahaha.

Aku sayang dia weh. Bayangkanlah dia tak cakap dgn aku pun aku dah nangeh, time tak cakap tu sama ada tgh otp atau jumpa. Sbb kalau dia tak ws dia selalu end up dgn "baru habis study" tu tak kisah. Cuma yg tuu tuu haha mmg aku nangeh. oh gtg. Nnti cerita lagi! Bye.

\Cinta itu fitrah./

xoxo.M






N E W E R P O S T →






© 2013 - Layout created by Fluerica.
-Thankyou-